Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Prikazuje se 1–4 od 4

SET 1 ‒ LIA C6 DAY CREAM, LIA C6 NIGHT CREAM, HYA 4 DEEP LIFT Q10

97,30€

Šifra: 5007001

WHITENING DUAL LIFT® PACK

Komplet 2 x 30 ml: HYA 4 WHITE PLUS ter LIA C 6® SENSI CARE LSF 30

159,30€

WHITENING DUAL LIFT® PACK

KOMPLET ZA IZBJELJIVANJE KOŽE
159,30€

Šifra: 5007014

SET 2 ‒ SOFT PEEL, LIA C6 24 HOUR, HYA 4 AKNEX

54,00€

Šifra: 5007002

SET 3 ‒ SOFT PEEL, LIA C6 DAY CREAM, HYA 4 DEEP LIFT Q10

76,50€

Šifra: 5007003

SET 1 ‒ LIA C6 DAY CREAM, LIA C6 NIGHT CREAM, HYA 4 DEEP LIFT Q10

97,30€

LIA C 6® DAY CREAM je dnevna krema za normalnu do umjereno suhu kožu. Krema optimalno štiti kožu od vanjskih utjecaja i pruža joj sve što joj je potrebno za brižno njegovan mladolik izgled.S troslojnim UVA filterima koji se u kombinaciji s LMS-om "sidre" u rožnati sloj epiderme (a ne prodiru dublje u kožu) te uz dodatnu pomoć "pametnog" hvatača slobodnih radikala HDBM (20x jačeg od vitamina E) postižemo vrlo visoko zaštitu od UVA. Također sadrži visoko učinkovite signalne peptide koji djeluju kao stimulatori stvaranja novog kolagena i elastina (Matrixyl® i Idealift).

LIA C 6® NOĆNA KREMA je noćna krema namijenjena intenzivnoj regeneraciji kože koja potiče procese obnove kože dok spavate. Sadrži aktivne sastojke za zaglađivanje bora koji djeluju kao promotori kolagena i elastina (Matrixyl® i Idealift), aktivni sastojak sličan vitaminu A koji se dobiva iz morskog anisa (AROLEAT SAMPHIRA) i signalne peptide protiv starenja kože.

HYA 4 DEEP LIFT Q10 vrlo je snažan hijaluronski gel jer sadrži čak jedanaest aktivnih tvari različitih klasa (od kojih su 5 aktivatori kolagena) koji u kombinaciji s četverolančanim sustavom hijaluronske kiseline prodiru dublje u kožu i težiti istom cilju na nekoliko načina - zaglađivanje bora i svjež izgled kože. HYA 4 DEEP LIFT Q10 je pogodan za sve tipove kože

WHITENING DUAL LIFT® PACK

159,30€

HYA 4 WHITE PLUS sadrži 5 aktivnih sastojaka, koji prekidaju proizvodnju melanina u pet različitih faza procesa, od očitavanja DNK zapisa do konačnog učinka, kada melanin izlazi na gornji sloj epidermisa i uočava se pigmentna mrlja. Četiri od pet sastojaka također utječu na posvjetljivanje i ujednačavanje tena. HYA 4 WHITE PLUS također pruža zaštitu od slobodnih radikala i UVA svjetla. Zbog višestranog pristupa jedinstven je proizvod u svjetskim razmjerima. HYA 4 WHITE PLUS gel za posvjetljivanje kože pogodan je za sve tipove kože.

LIA C 6® SENSI CARE SPF 30 posebna je krema za zaštitu od sunca. Učinkovito štiti čak i osjetljivu kožu od štetnih učinaka izlaganja suncu, poput opeklina i fotostarenja kože. Pogodan je i za djecu. Brzo se upija i ne masti kožu.

Zaštitni faktor 30 znači da se prirodno vrijeme zaštite kože od utjecaja UVB sunčevih zraka produljuje 30 puta, uz uvjet da se proizvod nanese u dovoljnoj količini i ravnomjerno te da se nanošenje ponovi nakon pranja i/ili brisanja kože. Ipak, treba izbjegavati intenzivno izlaganje suncu u podne, a malu djecu i bebe nikako ne izlagati izravnom, jakom suncu. Uz visoku UVB zaštitu (više od 96,6%), krema LIA C 6® SENSI CARE LSF 30 sadrži i vrlo visoku zaštitu od starenja kože uslijed utjecaja svjetlosti.

  • • Vrlo visoka zaštita od starenja kože uslijed utjecaja svjetlosti uz pomoć tri različita UVA filtera ugrađena u LMS bazu kreme i HDBM - "pametnog" hvatača slobodnih radikala.
  • Baza kreme bez emulgatora štiti i obnavlja prirodnu lipidnu barijeru rožnatog sloja kože.
  • Zahvaljujući bazi LMS kreme koja ne sadrži emulgatore, filteri ostaju u rožnatom sloju epidermisa i ne prodiru dublje u kožu.
  • Korištenjem svih naših LIA zaštitnih krema, koža će stariti upola sporije.
  • Bez konzervansa (prikladno i za one koji su na njih osjetljivi).

LIA C 6® SENSI CARE SPF 30 prikladan je za sve tipove kože.

SET 2 ‒ SOFT PEEL, LIA C6 24 HOUR, HYA 4 AKNEX

54,00€

SOFT PEEL: učinkovit, ali nježan piling na bazi voćnih kiselina koji kožu čini glatkom i sjajnom. Ekstrakti biljke hamamelis i alantoin umiruju kožu.
Posebno je pogodan za korištenje na nečistoj koži sklonoj upalama.

LIA C 6® 24 HOUR CREAM: lagana dnevna krema koja temeljito štiti kožu od vanjskih utjecaja, pažljivo je njeguje i osigurava joj mladenački izgled.
Krema za mladu kožu sadrži LIA zaštitu (vrlo visoka UVA zaštita, namjerno niža UVB zaštita (otprilike 85% apsorpcije UVB svjetla od strane filtera) i HDBM - pametni hvatač slobodnih radikala).

HYA 4 AKNEX: istovremeno djeluje na sve uzroke i simptome masne i upalama sklone kože te ujedno smanjuje osjećaj iritacije. Oleanolna kiselina poboljšava hormonalnu ravnotežu kože, NDGA regulira epidermalnu keratinizaciju, visoka doza vitamina B3 (niacinamid), provitamina B5 (pantenol) i madecassoside djeluju sebostatski i protuupalno, dok proteolitički enzim papain učinkovito uklanja mrtve stanice keratiniziranog sloja epidermisa. Time se smanjuje nakupljanje sebuma u folikulima, sprječava razmnožavanje bakterije P. acnes i sprječava upalni proces. Na taj način učinkovito se nosimo s četiri glavna uzroka akni u isto vrijeme.

SET 3 ‒ SOFT PEEL, LIA C6 DAY CREAM, HYA 4 DEEP LIFT Q10

76,50€

SOFT PEEL: učinkovit, ali nježan piling na bazi voćnih kiselina koji kožu čini glatkom i sjajnom. Ekstrakt biljke hamamelis i alantoin umiruju kožu. Posebno je pogodan za korištenje na nečistoj koži sklonoj upalama.

LIA C 6® DAY CREAM je dnevna krema za normalnu do umjereno suhu kožu. Krema optimalno štiti kožu od vanjskih utjecaja i pruža joj sve što joj je potrebno za brižno njegovan mladolik izgled.S troslojnim UVA filterima koji se u kombinaciji s LMS-om "sidre" u rožnati sloj epiderme (a ne prodiru dublje u kožu) te uz dodatnu pomoć "pametnog" hvatača slobodnih radikala HDBM (20x jačeg od vitamina E) postižemo vrlo visoku zaštitu od UVA. Također sadrži visoko učinkovite signalne peptide koji djeluju kao stimulatori stvaranja novog kolagena i elastina (Matrixyl® i Idealift).

HYA 4 DEEP LIFT Q10 vrlo je snažan hijaluronski gel jer sadrži čak jedanaest aktivnih tvari različitih klasa (od kojih su 5 aktivatori kolagena) koji u kombinaciji s četverolančanim sustavom hijaluronske kiseline prodiru dublje u kožu i težiti istom cilju na nekoliko načina - zaglađivanje bora i svjež izgled kože. HYA 4 DEEP LIFT Q10 je pogodan za sve tipove kože.

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.