Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Prikazuje se 1–2 od 2

RETIN X BOOSTER AB3

Lagani gel na bazi hijalurona koji regulira višak sebuma te vidljivo i brzo smanjuje nečistoće, bore i smanjuje pojavu širokih pora.

od 59,10€

RETIN X BOOSTER AB3

PROMOTOR S VIT. A I B3
od 59,10€

Šifra: ----

LMS NIGHT CREAM RETIN X

LMS NOĆNA KREMA RETIN X s jedinstvenim i stabilnim derivatom retinoične kiseline. Pomlađuje, posvjetljuje i štiti kožu od nečistoća.

od 49,80€

LMS NIGHT CREAM RETIN X

NOĆNA KREMA RETIN X
od 49,80€

Šifra: ----

RETIN X BOOSTER AB3

od 59,10€

U proizvodu Retin X Booster AB3, kozmetički aktivni sastojak Retin X nadopunjen je vitaminom B3. Ovaj žućkasti serum je lagani gel na bazi hijalurona koji regulira višak sebuma te vidljivo i brzo smanjuje nečistoće, bore i smanjuje pojavu širokih pora. Vitamin B3 jača zaštitnu lipidnu barijeru kože, djeluje protiv oštećenja kože uzrokovanih UV zrakama i djeluje protiv nastanka pigmentnih mrlja. Njegovom upotrebom koža postaje baršunasta i nahranjena.

LMS NIGHT CREAM RETIN X

od 49,80€

LMS NOĆNA KREMA RETIN X je noćna krema za sve tipove kože. Sadrži sve elemente učinkovite anti-age njege, koji utječu na smanjenje već postojećih nesavršenosti kože. Noćna krema s jedinstvenim i stabilnim derivatom retinoične kiseline koji djeluje dvostruko brže od retinola i izuzetno je kompatibilan s kožom. Pomlađuje, posvjetljuje i štiti kožu od nečistoća. Krema bez emulgatora za zaštitu i obnavljanje prirodne epidermalne lipidne barijere (epidermisa) koja sadrži dva signalna peptida za izglađivanje bora (elastin i kolagen booster).

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.