Košarica

Vaša košarica je prazna!
Znesek: 0,00€

Iskanje

Naša koža: manje od milimetra "visoke tehnologije"

Kada dotaknemo kožu, osjećamo vanjski, epidermalni sloj, koji nazivamo "stratum corneum" ili rožnati sloj. Taj se sloj zapravo sastoji od rožnatih stanica, koje su nastale unutar 4 do 5 tjedana diobom staničnih jezgri u bazalnom sloju. Tijekom migracije iz bazalnog sloja gore prema stratum corneumu, stanice gube svoj unutarnji materijal koji se zatim ugrađuje u tzv. kožne lipide. Ovi kožni lipidi su vrsta "žbuke" koja povezuje rožnate stanice u neku vrstu naprednog krova/zaštite. To sprječava da se naša koža isuši kao što se meduza osuši na suncu.

Ovu osjetljivu zaštitu, temeljenu na modelu "žbuke i cigle", mogu oštetiti vanjski čimbenici. Navike pranja i čišćenja mogu oštetiti neke od lipida; Sličan učinak mogu imati i emulgatori koji se koriste u kozmetici, jer ispiru dio zaštitnih "ciglica" i tako kožu čine isušenom i osjetljivijom. Naš Dual Lift® sustav sadrži samo aktivne sastojke koji poštuju prirodni sastav i potrebe naše kože.

Zaštita – s LIA C 6® kremama

Koristimo posebne kreme bez emulgatora. Osim što sprječavaju učinak isušivanja kože, imaju sastav vrlo sličan prirodnim lipidima: krema odmah nakon nanošenja ispunjava nastale praznine u rožnatom sloju i tako omogućuje obnovu epidermalne barijere.

Ovo je samo jedno od tri glavna svojstva koja naše LIA C 6® kreme nude koži.

Druga (i najvažnija) značajka LIA C 6® krema je zaštita od starenja kože (LIA – Light Induced Aging) uzrokovana UVA svjetlom.

UVA svjetlost je odgovorna za više od 60% bora koje se pojavljuju kako starimo. Patentirana mješavina UV filtera zajedno s hvatačima slobodnih radikala u našim kremama praktički u potpunosti sprječava nastanak bora. Možemo dokazati da koža zaštićena od svjetlosti stari oko 6 mjeseci godišnje.

Treća važna značajka LIA C 6® krema za njegu kože je bogata mješavina sastojaka u kolagen boosteru koji nakon višetjednog korištenja dokazano vidljivo pomlađuju oštećeni kolagen. Zato su LIA kreme sve što trebate za dugoročno obnavljanje i održavanje kože.

 

Obnova - Hijaluronski gelovi koji sadrže kozmetički aktivne sastojke

Što je s ranijim ozljedama kože? Za dubinsku obnovu kože razvili smo liniju proizvoda HYA 4. Namijenjena je obnovi dubljih slojeva kože, gdje se nalaze bore. HYA 4 gelovi temelje se na 4 vrste hijalurona, koji pokrivaju cijeli niz hijalurona, od kratkih do dugih lanaca. Zahvaljujući 4 hijaluronske frakcije, koje imaju izrazitu prijenosnu (transportnu) funkciju, kozmetički aktivni sastojci mogu prodrijeti duboko u kožu. Ova metoda ima dvije glavne prednosti:

Hijaluronske kiseline mogu prodrijeti duboko u slojeve kože zajedno s kozmetički aktivnim sastojcima (to se posebno odnosi na hijaluronske preparate kratkog lanca). Ovom metodom riješili smo najvažnije probleme u kozmetici, kao što su bore, akne - nečista koža, problemi s kapilarima (koji se očituju u crvenilu kože), rosacea pa čak i podočnjaci, podočnjaci,...

Za detaljniji pregled naših proizvoda kliknite ovdje >>

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.